MERSİN / MEZİTLİ - Mezitli Muhittin Develi İlkokulu

Kitap Kahramanlarıyla Hayâl Kur

"Kitap Kahramanlarıyla Hayâl Kur" Projesi Etkinliği Gerçekleştirildi.

Muhittin Develi İlkokulu'nda, Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen "Kitap Kahramanlarıyla Hayâl Kur" projesi kapsamında öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarının geliştirilmesi ve aileleriyle iletişimlerinin artırılması hedeflenmektedir. Bu amaç doğrultusunda, Muhittin Develi İlkokulu öğrencileri tarafından bir gösteri hazırlandı.

Gösteriye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet BADAS, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet UĞURCAN, öğretmenler, öğrenciler ve velilerimiz katılım sağladı. Bu etkinlik, öğrencilerin kitap kahramanlarıyla hayal dünyalarını kurabilecekleri bir platform sunmayı amaçlamaktadır. Öğrenciler, kendi sevdikleri kitap kahramanlarını canlandırarak, onların maceralarını ve hikayelerini sahneledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS, Projenin önemine değinerek, kitap okuma alışkanlıklarının ve öğrenci-veli iletişiminin artırılmasının eğitim sürecindeki önemine vurgu yaptı.

04-04-202404-04-202404-04-202404-04-2024

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 13:17 - Görüntülenme: 60